#RBPF385ST1038EG

#RBPF385ST1038EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F385 ST10 Cement 4100x600x38mm

Залиха - има5.790,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР