#RBPF256ST8738EG

#RBPF256ST8738EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F256 ST87 Шарен Камен 4100x600x38mm

Залиха - има6.090,00 ден.

Боја

  • Фантази декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ