#RBPF166ST938EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F166 ST9 Мермер бел Pelago 4100x600x38mm

Залиха - наскоро5.790,00 ден.

Боја

  • Фантази декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР