#RBPF275ST938EG

#RBPF275ST938EG

#RBPF275ST938EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F275 ST9 Бетон Темен 4100x600x38mm

Залиха - има5.790,00 ден.

Боја

  • Фантази декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Сродни производи

Завршна лајсна Egger F275 ST9 Темен Бетон L=4.1m

1.140,00 ден.
ФИЛТЕР