#RBPF274ST938EG

#RBPF274ST938EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F274 ST9 Бетон светол 4100x600x38mm

Залиха - нема5.470,00 ден.3.600,00 ден.

Боја

  • Фантази декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Сродни производи

Завршна лајсна Egger F274 ST9 Светол Бетон L=4.1m

1.140,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET