#RBPF104ST238EG

#RBPF104ST238EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F104 ST2 Latina mermer 4100x600x38mm

Залиха - има5.470,00 ден.

Боја

  • Фантази декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ