#RBPF074ST938EG

#RBPF074ST938EG

#RBPF074ST938EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F074 ST9 Светло сив мермер Valmasino 4100x600x38mm

Залиха - наскоро5.790,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Подетални информации

Сродни производи

Завршна лајсна Egger F074 ST9 Светло сив мермер Valmasino L=4.1m

1.140,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ