#RBPH3133ST1238EG

#RBPH3133ST1238EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger H3133 ST12 Truffle кафен давос храст 4100x600x38mm

Залиха - има5.790,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Сродни производи

Завршна лајсна Egger H3133 ST12 Кафеав тртуф даб Davos Oak L=4.1m

1.140,00 ден.
ФИЛТЕР