#OPLH1181ST3718EG

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка Egger H1181 ST37 Tobacco Halifax Oak 2800x2070x18,6mm

Залиха - има11.000,00 ден.

Боја

  • дрвен декор

Дебелина

  • 18,6mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Опис

Најтемната верзија од оваа серија на декори Даб Halifax со нагласени пукнатини и чворови. Може да се комбинира со бели, светлосиви, беж и црни тонови. Благодарение на XL форматот што значи мотивот е неповторувачки по цела табла, може да се користи и за оплеменување на големи површини. Структурата ST37 го дополнува впечатокот на природно дрво.

Сродни производи

ABS Q1181 ST37 Egger ПОПРЕЧНИ ГОДОВИ Тутун даб Halifax 23x08mm HD

56,00 ден.

ABS H1181 ST37 Egger Тутун даб Halifax 23x08mm HD

51,00 ден.

ABS H1181 ST37 Egger Тутун Даб Halifax 23x04mm HD

39,00 ден.

ABS H1181 ST37 Egger Тутун даб Halifax 43x1,5mm HD

248,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET