#OPLH1123ST2218EG

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка Egger H1123 ST22 Graphitewood 2800x2070x18mm

Залиха - има6.540,00 ден.2.500,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Опис

Овој декор има ист мотив како и Whitewood, но е сосема спротивен бидејќи основата е графит бела, а белите линии изгледаат како пукнатини. Овој декор привлекува погледи во комбинација со бели уни декори, а истот ака може да се користи како позадина на широкиот спектар од бои, на пример во продавници и бутици. Површината ST22 Deepskin Legno ја нагласува линеарноста и му дава дополнителна природност на декорот.

Сродни производи

ABS H1123 ST22 Egger Graphitewood 23x04mm HD

39,00 ден.
ФИЛТЕР