#1200264

#1200264

#1200264

#1200264

#1200264

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Завршна Лајсна Rehau тријаголна К208 L=4.2m

Залиха - има1.378,00 ден.

Димензии

  • 4200mm

Подетални информации

Сродни производи

Работна плоча Kronospan Cz - K208 Светол Тиволи RS 4100x600x38mm

5.570,00 ден.

Hoegert Пластична подлога за сечење под агол 300mm

199,75 ден.
ФИЛТЕР