#401496

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Malaga B0 Закачалка за мебел, алуминиум

Залиха - има93,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET