#401419

#401419

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Рачка за мебел Marsala, античкo сребро, C=64mm, L=100mm

Залиха - има124,00 ден.

Боја

  • античка нијанса

Димензии

  • 64mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

Сродни производи

GTV Рачка за мебел рустична MARSALA, старо злато, C=64mm, L=100mm

124,00 ден.

GTV Рачка за мебел Marsala, брусена златна, C=64mm, L=100mm

110,00 ден.

GTV Рачка за мебел Marsala, бакар, C=64mm, L=100mm

110,00 ден.

GTV Рачка за мебел Marsala, црна мат, C=64mm, L=100mm

124,00 ден.

GTV Рачка за мебел рустична MARSALA, бела, C=64mm, L=100mm

124,00 ден.

GTV Рачка за мебел рустична MARSALA, брусен титаниум, C=64mm, L=100mm

124,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET