#401397

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV рачка Metron, алуминиум, C=2x352mm, L=796mm

Залиха - има586,00 ден.341,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Димензии

  • 796mm

Опис

Без жлебање

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET