#401379

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV рачка Trex, алуминиум, С=320mm L=350mm

Залиха - има192,00 ден.108,01 ден.

Боја

  • алуминиум

Димензии

  • 350mm

Опис

Без жлебање

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET