#401377

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV рачка Trex, алуминиум, С=96mm L=150mm

Залиха - има117,00 ден.66,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Димензии

  • 150mm

Опис

Без жлебање

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET