#401375

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV рачка Paxo, алуминиум, L=3500mm

Залиха - има687,00 ден.387,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Димензии

  • 3500mm

Опис

Без жлебање

Подетални информации

Сродни производи

GTV Рачка за мебел Paxo, алуминиум, С=32mm, L=50mm

70,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET