#401374

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV рачка Paxo, алуминиум, С=320mm L=350mm

Залиха - има177,00 ден.98,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Димензии

  • 350mm

Опис

Без жлебање

Подетални информации

Сродни производи

GTV Рачка за мебел Paxo, алуминиум, С=32mm, L=50mm

78,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET