#401372

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV рачка Paxo, алуминиум, С=96mm L=150mm

Залиха - има108,00 ден.60,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Димензии

  • 150mm

Опис

Без жлебање

Подетални информации

Сродни производи

GTV Рачка за мебел Paxo, алуминиум, С=32mm, L=50mm

70,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET