#401344

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Рачка за мебел Reling, брусен челик, C=512mm, L=592mm

Залиха - има225,00 ден.

Боја

  • античка нијанса

Димензии

  • 592mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET