#401257

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV рачка UZ-G1, хром, C=256mm, L=270mm

Залиха - има280,00 ден.170,00 ден.

Боја

  • хром

Димензии

  • 207mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET