#401205

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV рачка Solana, брусен титаниум, C=192mm, L=208mm

Залиха - има460,00 ден.253,00 ден.

Боја

  • титаниум

Димензии

  • 208mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET