#RBPH3303ST1038EG

#RBPH3303ST1038EG

#RBPH3303ST1038EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger H3303 ST10 Hrast Hamilton natur ST10 4100x600x38mm

Залиха - има5.470,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Сродни производи

Завршна лајсна Egger H3303 ST10 Природен даб Hamilton L=4.1m

1.140,00 ден.
ФИЛТЕР