#RBPH3331ST1038EG

#RBPH3331ST1038EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна Плоча Egger H3331 ST10 Hrast Nebrasca natur ST 10 4100x600x38

Залиха - има5.790,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ