#1400918

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Алуминиумска скала Comfortline XXR, 3 скалила

Залиха - наскоро4.769,35 ден.

Боја

  • алуминиум

Димензии

  • 138x43x14cm

Подетални информации

ФИЛТЕР