#1400907

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Метална скала Safety Plus, 2 скалила, бела/антрацит

Залиха - наскоро3.220,65 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 116x48x17cm

Подетални информации

ФИЛТЕР