#1100087

#1100087

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strong Решетка за вентилација, дим:250x100mm, бела

Залиха - има216,00 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 250mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

Сродни производи

Strong Решетка за вентилација, дим:400x60mm, златна

278,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:500x80mm, бронзена

385,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:500x60mm, бронзена

330,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:400x60mm, бела

252,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:600x60mm, бела

378,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:1000x80mm, бела

974,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:600x80mm, бела

385,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:800x60mm, бела

502,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:400x60mm, бронзена

278,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:250x80mm, бела

177,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:400x100mm, бела

376,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:500x60mm, бела

305,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:400x80mm, бела

269,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:800x80mm, бела

544,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:400x80mm, бронзена

330,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:500x80mm, бела

326,00 ден.

Strong Решетка за вентилација, дим:250x60mm, бела

169,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET