#1100075

#1100075

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strong Решетка за вентилација, дим:1000x100mm, алуминиум

Залиха - има741,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Димензии

  • 1000mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET