#1000233

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Трафо за лед 12W

Залиха - има423,00 ден.260,00 ден.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET