#1000232

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Трафо за лед 6W

Залиха - има344,00 ден.212,00 ден.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET