#1000215

#1000215

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Алуминиумски профил - оклагија за лед ленти, 2m, алуминиум

Залиха - има787,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Димензии

  • 2m

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET