#RBPF302ST8738EG

#RBPF302ST8738EG

#RBPF302ST8738EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F302 ST87 Ferro Бронза 4100x600x38mm

Залиха - има6.090,00 ден.

Боја

  • Фантази декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Сродни производи

Завршна лајсна Egger F302 ST87 Бронза - Ferro L=4.1m

1.140,00 ден.

Работна плоча островска Egger F302 ST87 Ferro Бронза 4100x920x38mm

11.390,00 ден.
ФИЛТЕР