#RBPH1181ST3738EG

#RBPH1181ST3738EG

#RBPH1181ST3738EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger H1181 ST37 Tobacco Halifax Oak 4100x600x38mm

Залиха - има12.350,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Сродни производи

Завршна лајсна Egger H1181 ST37 Тутун Даб Halifax L=4.1m

1.140,00 ден.
ФИЛТЕР