#RBPF059ST8938EG

#RBPF059ST8938EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger F059 ST89 Sonora Камено Бела 4100x600x38mm

Залиха - нема6.090,00 ден.

Боја

  • Бела декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР
OUTLET