#RBPH110ST938EG

#RBPH110ST938EG

#RBPH110ST938EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна Плоча Egger H110 ST9 Sealand Bor 4100x600x38mm

Залиха - има6.090,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Сродни производи

Завршна лајсна Egger H110 ST9 Бор Sealend L=4.1m

1.140,00 ден.
ФИЛТЕР