#RBPU702ST8938EG

#RBPU702ST8938EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger U702 ST89 Кашмир сива 4100x600x38mm

Залиха - има7.230,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР