#RBPW1000ST7638EG

#RBPW1000ST7638EG

#RBPW1000ST7638EG

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна плоча Egger Premium бела ST76 4100x600x38mm

Залиха - има7.230,00 ден.

Боја

  • Бела декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm

Сродни производи

Завршна лајсна Egger W1000 ST16 Премиум бела L=4.1m

1.140,00 ден.
ФИЛТЕР