#401164

#401164

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Закачалка единечна Rondo инокс

Залиха - има188,00 ден.103,00 ден.

Боја

  • инокс

Подетални информации

Сродни производи

GTV Закачалка за мебел Quadro, инокс

239,00 ден.

GTV Закачалка за мебел Solo, инокс

225,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET