#OPL640FS2618KF

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка 640 FS26 Falco Адмирал орев 2800x2070x18mm

Залиха - има3.360,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

Сродни производи

ABS 223657 Hranipex Адмирал орев 22x1mm HD

52,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ