#OPL627FS2618KF

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка 627 FS26 Falco Бел даб 2800x2070x18mm

Залиха - наскоро3.230,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

Сродни производи

ABS 24080 Hranipex Бел Даб Со пори 22x1mm HD

32,00 ден.
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ