#71B3550.ONYX

#71B3550.ONYX

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Blum Clip Top Права шарка со вграден блумоушн 110°,Onyx црна

Залиха - има366,00 ден.

Боја

  • црна

Опис

Начин на монтажа: со шрафење.

Подетални информации

Сродни производи

Blum Clip Top Права шарка со типла 110*

175,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET