#SPERBBCP10

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Шперплоча PT TI-BB Бука MULTI B/BB 2200x1250x10mm

Залиха - немапродажба само во салон

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 10mm

Димензии

  • 2200x1250mm

Подетални информации

ФИЛТЕР