#600330

#600330

#600330

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.400mm, 1x42L, Easy Cargo-сива

Залиха - нема10.717,00 ден.

Боја

  • сива

Димензии

  • 400mm

Опис

» Цена/парче
Тип на отворање : Корпата се извлекува независно од фронтот на елементот.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET