#600329

#600329

#600329

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.500mm, 1х30L+1x19L, Easy Cargo-сива

Залиха - има15.047,00 ден.6.771,01 ден.

Боја

  • сива

Димензии

  • 500mm

Опис

» Цена/парче
Тип на отворање: Корпата се извлекува независно од фронтот на елементот.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET