#600324

#600324

#600324

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo PANTRY BOX Организатор за елемент 60cm

Залиха - има19.789,00 ден.7.915,00 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 600mm

Опис

» Цена/парче
По долги години истражување Hailo излегува со новитет кој ги
задоволува сите наши потреби во кујната. Да се зачуваат лебот,
овошјето и зеленчукот свежи веќе не е невозможна мисија. Со
новиот додаток за фиока Pantry Box се овозможува чување на
свежи намирници без притоа да се шират миризби и остатоци
од храна.

• Pantry box организаторот се поставува во :
- Tandembox фиока со висина C - 189mm и висина D - 221mm.
- Legrabox фиока со висина C - 167mm.

Сетот се состои од:
-Стаклен капак на лизгање
-Пластична и дрвена решетка за чување на храна
-Пластичен организатор за храна

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET