#1400896

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Алуминиумска скала XXR 225 со 4 скалила,носивост 225g

Залиха - има9.105,00 ден.4.990,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Димензии

  • 161x46x14cm

Подетални информации

Сродни производи

Hailo Алуминиумска скала со 2 скалила,антрацит,носивост 150kg

2.487,00 ден.

Hailo Алуминиумска скала со 2 скалила,антрацит,носивост 150kg

2.650,00 ден.

Hailo Алуминиумска скала со 2 скалила,бела,носивост 150kg

2.487,00 ден.

Hailo Алуминиумска скала со 3 скалила,антрацит,носивост 150kg

4.929,00 ден.

Hailo Алуминиумска скала со 2 скалила,носивост 150kg

4.169,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET