#900455

#900455

#900455

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Иноксен садопер со дим.830x450mm, за ел.50cm, BEL 611, 1B 1D

Залиха - има13.129,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Опис

» За елемент: 50cm
» Длабочина на садопер:180mm
» Тип на монтажа: Над работна плоча
» Материјал: Инокс 18/10(Хром/Никел)
» Материјалот (инокс 18/10) од кој се изработени садоперите
е отпорен на агресивни киселини и кисели супстанци кои ги
содржат средствата за чистење. Финишот на материјалот
дополнително е зајакнат со што допринесува за
долготрајноста на садоперот.

Подетални информации

Сродни производи

Franke Иноксен садопер со дим.Ф490mm, за ел.45cm, ROX-10

9.479,00 ден.

Franke Иноксен садопер со дим.770x460mm, за ел.80cm, Smartline 2B

12.192,00 ден.

Franke Иноксен садопер со дим.840x480mm, за ел.45cm, ONDA LINE 611 86, 1B 1D

8.547,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET