#900453

#900453

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија A BEC, инокс

Залиха - има6.516,00 ден.3.880,01 ден.

Гаранција

  • 60 месеци

Подетални информации

Сродни производи

Franke Батерија Neptune Evo, хром,

14.117,00 ден.

Franke Батерија Elegance, хром

9.946,00 ден.

Franke Батерија Pola, хром,

4.813,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET