#900452

#900452

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Иноксен садопер со дим.840x480mm, за ел.45cm, ONDA LINE 611 86, 1B 1D

Залиха - нема8.547,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Опис

» За елемент: 45cm
» Длабочина на садопер:175mm
» Тип на монтажа: Над работна плоча
» Материјал: Инокс 18/10(Хром/Никел)
» Материјалот (инокс 18/10) од кој се изработени садоперите
е отпорен на агресивни киселини и кисели супстанци кои ги
содржат средствата за чистење. Финишот на материјалот
дополнително е зајакнат со што допринесува за
долготрајноста на садоперот.

Подетални информации

Сродни производи

Franke Иноксен садопер со дим.Ф490mm, за ел.45cm, ROX-10

9.479,00 ден.

Franke Иноксен садопер со дим.830x450mm, за ел.50cm, BEL 611, 1B 1D

13.129,00 ден.

Franke Чистач за иноксни садопери, 250ml

1.080,00 ден.

Franke Иноксен садопер со дим.770x460mm, за ел.80cm, Smartline 2B

12.192,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET