#600321

#600321

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Kessebohmer I Move Механизам за висечки елементи на спуштање со една полица, 900

Залиха - има24.838,00 ден.

Опис

» Цена/парче
» За елемент со ширина 900mm
» Тип: со една полици
» Боја: антрацит
» Целосно отворање
» Меко затворање
» Механизам со иновативни, ергономични и
елегантни движења. Лесен за монтажа, уште
полесен за употреба. Сега високите ѕидни
елементи се достапни за секојдневна употреба.

Подетални информации

Сродни производи

Kessebohmer I Move Механизам за висечки елементи на спуштање со две полици, 600m

26.957,00 ден.

Hailo Механизам со даска за пеглање во гардеробер,за елемент 600mm

25.013,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET